My Doro Manager


ÄLYKÄSTÄ APUA ETÄNÄ

My Doro Manager on käytännöllinen verkkopalvelu, jolla Doro-puhelimen omistaminen on entistä mukavampaa. Kirjaudu vain verkkosivustolle ja voit helposti hallinnoida puhelimesi asetuksia ja sisältöä mistä hyvänsä. Se on myös loistava tapa siirtää tietoja uuteen puhelimeen, tai antaa luotettaville sukulaisille tai ystäville mahdollisuus auttaa sinua missä hyvänsä he olivatkaan. Ja niille, jotka harkitsevat siirtymistä Doro feature -puhelimesta johonkin helppokäyttöisistä älypuhelimistamme, My Doro Manager tekee siirtymisen entistäkin helpommaksi.

My Doro Manager -verkkopalvelun löydät täältä.
NÄIN SE TOIMII 

Connect and Care Network of Carers       Assistance button       Connect and Care

NAUTI ETÄKÄYTÖSTÄ

KATSO OPASTUSVIDEOITA

 

TURVAA ARVOKKAAT TIEDOT  

My Doro Manager on suunniteltu ajatellen senioreita, joilla on Doro-älypuhelin, sekä heitä avustavia henkilöitä. Sen avulla voit antaa luotetuille henkilöille pääsyn puhelimen etähallintaan. Sillä voi säätää kirkkautta, ääntä tai muita asetuksia. Sen avulla voi asettaa pikavalintanumerot ja avunpyyntöpainikkeen. Sen avulla voi tarvittaessa lisätä ja päivittää yhteyshenkilöitä, ja vielä paljon muuta.

                                                          


My Doro Manager -toiminnolla voit katsoa hyödyllisiä opastusvideoita, joista näet, miten saat enemmän hyötyä uudesta älypuhelimestasi. Näet, miten helppoa on tehdä erilaisia asioita, kuten selata Internetiä, asettaa ja käyttää sähköpostia, lisätä sovelluksia puhelimeen ja paljon muuta.                                                                                                             

 

                                                        


Mitä enemmän käytät älypuhelintasi suosikkisivustoilla käyntiin, valokuvien ja videoiden ottamiseen, yhteyshenkilöiden lisäämiseen, sovellusten käyttöön jne., sitä enemmän tietoa puhelimeesi kertyy. My Doro Manager on helpoin tapa turvata kaikki nämä arvokkaat tiedot niin, että ne voidaan helposti siirtää uuteen puhelimeen tarvittaessa.

                

Connect and Care Shared reminders                               To do list                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     

JAA VALOKUVIA JA VIDEOITA

KADONNUTTA PUHELINTA ETSIMÄSSÄ

                                                                                                                                                                                            

Haluatko helpon tavan jakaa valokuvia ja videoita perheen ja ystäviesi kanssa? My Doro Manager -sovelluksessa on kaikki toiminnot, joita tarvitset voidaksesi siirtää helposti valokuvia puhelimestasi tai puhelimeesi, järjestää niitä albumeihin ja jakaa albumeja muiden kanssa, joiden tiedät nauttivan niistä.                                                                      

                                                    

Kadotitko puhelimesi? Rentoudu, hengitä syvään ja kirjaudu Mydoromanager.com-sivustolle mistä tahansa tietokoneesta tai verkkolaitteesta. Sieltä voit yrittää paikantaa puhelimen joko tarkistamalla sen GPS-sijainnin tai soittamalla puhelimeen. Ja jos uskot, että puhelin on varastettu, voit lukita sen luvattoman käytön estämiseksi.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             
 

ILMAINEN JA HELPPO OTTAA KÄYTTÖÖN

Jos sinulla on yhteensopiva Doro-älypuhelin tai Doro feature -puhelin, käy vain Mydoromanager.com-sivustolla tietokoneestasi tai muusta verkkolaitteesta ja luo tili. Se on täysin ilmainen! Kun puhelimesi on rekisteröity, luotetut sukulaiset tai ystävät, joille olet antanut käyttöluvan, voivat avata oman tilinsä ja ryhtyä auttamaan sinua vaikka heti.EI ÄLYPUHELINTA? EI HÄTÄÄ!

Senioreille, jotka eivät halua älypuhelinta, My Doro Manager -sovellusta voi käyttää myös valituilla Doro-peruspuhelimilla*. Sinä itse tai joku luotetuista sukulaisistasi tai ystävistäsi voi kirjautua Mydoromanager.com-sivustolle, ja tehdä erilaisia asioita, kuten

·         säätää joitakin asetuksia (tekstin koko, pikavalintanäppäimet, kieli ja avustuspainike)

·         lisätä merkintöjä kalenteriin

·         muokata yhteyshenkilöitä

·         jakaa valokuvia

 

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

K: Paljonko se maksaa?
V: Se on ilmainen. 

K: Mitä eroa on My Doro Managerin ja Doro Connect & Care -sovelluksen välillä?
V: Kuten Doro Connect & Care® -sovellus, My Doro Manager oli ensin sovellus, joka oli esiasennettu joihinkin puhelimiin. Sen jälkeen se on muotoiltu uudelleen käytännölliseksi verkkopalvelukumppaniksi Doro-puhelinten omistajille. Doro Connect & Care ® on puolestaan on vielä hyödyllisempi sovellus, jolla perheenjäsenten ja ystävien verkosto voi tukea läheistänsä seuraamalla hänen päivittäistä tilannettaan, vastaamalla avunpyyntöihin ja kiireellisiin hälytyksiin, tai pitämällä yhteyttä helpolla viestitoiminnolla – kaikki samalla sovelluksella.

* puhelimet yhteensopivat

Doro PhoneEasy® 624   Doro Liberto® 650   Doro PhoneEasy® 632   Doro PhoneEasy® 530X   Doro Secure 580   Doro Secure 580IUP   Doro 5517  Doro 6521   Doro 6526   Doro 6531


** älypuhelimet yhteensopivat

Doro Liberto® 825   Doro 8030