Doro Connect & Care®

PITÄÄ SINUT LÄHELLÄ, VAIKKA OLISITKIN KAUKANA

Doro Connect & Care® on helppokäyttöinen palvelu, joka auttaa sinua nauttimaan elämästäsi samalla, kun pidät yhteyttä ja olet yhteydessä. Se vain varmistaa, että kaikki on kunnossa rajoittamatta elämäntyyliäsi ja luomalla ympärillesi hoivaverkoston ystävistä, perheenjäsenistä ja henkilöistä, joihin luotat. Kun tarvitaan kaupankäyntiapua tai vain puhelimen asetusten säätöä, Doro Connect & Care® tekee kaiken niin paljon helpommaksi.
"VOISIKO JOKU AUTTAA?"
Avunpyynnöillä on helppo selviytyä jokapäiväisistä askareista, kuten lampun vaihtamisesta tai maidon hakemisesta kaupasta

"APUA! APUA!"
Puhelimen avustuspainikkeella aktivoitu hälytys ilmoittaa koko hoivaverkolle siitä, että apua tarvitaan pikaisesti 

"EN KUULE PUHELINTA"
Etäavustuksella voidaan säätää etätoimintona erilaisia asetuksia, kuten äänet, äänenvoimakkuus jne. ilman, että kenenkään tarvitsisi olla paikalla henkilökohtaisesti


ILMAINEN JA HELPPO OTTAA KÄYTTÖÖN

Doro Connect & Care® -sovellus on esiasennettu useimpiin seniorien Doro-älypuhelimiin. Verkon luonut henkilö voi toimia sen pääkäyttäjänä ja kutsua muita perheenjäseniä ja ystäviä liittymään verkkoon lataamalla ilmaisen sovelluksen omiin älypuhelimiinsa.ILMAINEN KOEAIKA, HELPPO ASETTAA

Doro Connect & Care® on esiasennettu useimpiin Doron älypuhelimiin**. Joko Doron käyttäjä tai joku sukulaisista voi asettaa tilin ja luoda hoivaverkoston. Sen jälkeen voidaan kutsua muita ystäviä ja perheenjäseniä mukaan verkkoon ja ladata ilmainen sukulaisten sovellus, jota he voivat käyttää omissa älypuhelimissaan.

Palvelu on ilmainen ensimmäisen vuoden aikana. Tämän jälkeen 2,99 €/kk tilausmaksu veloitetaan vain yhdeltä henkilöltä, joko verkon luoneelta henkilöltä tai Doro-puhelimen käyttäjältä. Palvelu on edelleenkin ilmainen kaikille muille verkkoon kuuluville. 

Saatavissa Android- ja iOS-järjestelmille

 

Android : Téléchargez My Doro Manager      iOS : Téléchargez My Doro Manager

 

NÄIN SE TOIMII

Connect and Care Network of Carers       Assistance button       Connect and Care
HOIVAVERKOSTO
  AVUNPYYNTÖPAINIKE   GPS-PAIKANNUS
Vaikka onkin mukavaa, kun läheisesi tulevat avuksesi aina, kun sitä tarvitset, pitkät välimatkat ja kiireinen aikataulu saattavat joskus olla esteenä. Doro Connect & Care® -sovelluksella voit helposti luoda yhteydet ja ylläpitää niitä perheenjäseniin ja ystäviin, jolloin luotettavasta tukiverkostosta muodostuu entistä laajempi.        
Doro-älypuhelimen sisäänrakennettu avunpyyntöpainike voidaan asettaa hälyttämään Connect & Care® -verkkosi kiireellisissä tapauksissa. Näin lähellä olevat luotettavat perheenjäsenet ja ystävät voivat vastata, ryhtyä huolehtimaan tilanteesta ja pitää muut verkostoon kuuluvat henkilöt ajan tasalla. Toiminto näyttää myös sinun sijaintisi, sekä hälytykseen vastanneen henkilön sijainnin.

 

Doro Connect & Care® -sovellukseen sisäänrakennettu GPS-paikannustoiminto on loistava tapa pitää verkkoosi kuuluvat perheenjäsenet ja ystävät ajan tasalla olinpaikastasi. Se toimii myös yhdessä avunpyyntöpainikkeen kanssa ja ilmoittaa GPS-sijaintisi hätätapauksissa.                                                                                                                                                                                   

 
Connect and Care Shared reminders       To do list       Activity log
JAETUT MUISTUTUKSET
  TEHTÄVÄLISTA   TOIMINTALOKI
Kun asiat alkavat pikku hiljaa unohtua, tuntuu turvalliselta tietää, että Doro Connect & Care® auttaa sinua pysymään kärryillä tärkeistä tapahtumista ja tapaamisista. Kuka tahansa verkkoon kuuluvista henkilöistä voi lisätä muistutuksia puhelimeesi siten, että saat ystävällisen muistutuksen riittävän ajoissa.                                                                        Kaikki avunpyynnöt eivät ole hätätapauksia. Doro Connect & Care® -sovelluksella saat helposti apua ihan tavallisiinkin asioihin, vaikkapa nopeaan kaupassa käyntiin. Jaetuilla tehtävälistoilla on helpompi koordinoida ja tietää, mistä tehtävistä kukin verkon jäsenistä huolehtii, eikä sinun tarvitse tuntea vaativasi keneltäkään liikaa.                                                                                                                                                                                              
Toimintaloki pitää kirjaa siitä, milloin viimeksi vastasit puheluun. Näin tukiverkostoosi kuuluvat henkilöt tietävät, onko heillä syytä huolestua. Jos esimerkiksi jätät vastaamatta tiettyyn, ennalta määritettyyn määrään puheluita, Doro Connect & Care® -sovellus lähettää automaattisesti hälytyksen niin, että joku tukihenkilöistäsi voi käydä vilkaisemassa, onko kaikki kunnossa.                                            
 

ETÄASETUS

Onko puhelin liian hiljaisella? Onko näyttö liian kirkas? Ei hätää. Etäavustustoiminnolla kaikki hoivaverkostoosi kuuluvat voivat helposti säätää puhelimen äänenvoimakkuutta, soitto- ja kaiutinäänen voimakkuutta, näytön kirkkautta, tekstin kokoa jne. Ja he voivat tehdä sen suoraan omasta puhelimestaan.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

K: Toimiiko Doro Connect & Care® sekä Androidin että iOS:n kanssa?
V: Kyllä.

K: Paljonko se maksaa?
V: Doro Connect & Care® -sovellus on aina ilmainen perheenjäsenille ja ystäville, jotka ovat liittyneet toisen henkilön verkkoon. Se on myös täysin ilmainen ensimmäisen vuoden ajan verkon luoneelle henkilölle. Sen jälkeen siitä veloitetaan verkkokohtainen 2,99 €:n vuosimaksu.


K: Täytyykö minulla olla Doro-älypuhelin Doro Connect & Care® -sovelluksen käyttämiseen, vai toimiiko se millä tahansa älypuhelimella?
V: Sillä seniorilla, jota varten verkko on luotu, täytyy olla Doro-älypuhelin, jossa on Doro Connect & Care® -sovellus esiasennettuna. Sukulaiset, ystävät ja muut verkkoon kutsutut henkilöt voivat ladata sovelluksen Android- tai iOS-älypuhelimeen.


K: Voinko asentaa Doro Connect & Care® -sovelluksen äitini vanhaan Doro-älypuhelimeen?
V: Jotkut aikaisemmista puhelinmalleista eivät tue Doro Connect & Care® -sovellusta. Tarkista yhteensopivuutta koskevat tiedot Google Playn sovellussivulta.


K: Minulla on jo käytössä Doro Experience/My Doro Manager. Miksi minun tulisi vaihtaa Doro Connect & Care® -sovellukseen?
V: My Doro Manager -sovellus on lopetettu älypuhelimille ja lanseerattu sen sijaan verkkopalveluna, jonne voit kirjautua sivustolta Mydoromanager.com. Kuitenkin kaikki Doro Experience- ja My Doro Manager -sovellusten pääasialliset toiminnot sisältyvät nyt Doro Connect & Care® -sovelluksen uusimpaan versioon, jolloin tämä sovellus on huomattavasti toiminnallisempi. Doro Connect & Care® -sovelluksella perheenjäsenten ja ystävien verkosto voi tukea läheistänsä seuraamalla hänen päivittäistä tilannettaan, vastaamalla avunpyyntöihin ja kiireellisiin hälytyksiin, tai pitämällä yhteyttä helpolla viestitoiminnolla – ja kaikki tämä yhdellä ja samalla sovelluksella.** Toimii seuraavissa älypuhelimet

Doro Liberto® 820   Doro Liberto® 820 Mini xx   Doro Liberto® 825   Doro 8030