Connect & Care®

Aina lähellä

Doro Connect & Care® on helppokäyttöinen palvelu, joka auttaa sinua nauttimaan elämästäsi samalla, kun pidät yhteyttä ja olet yhteydessä. Se vain varmistaa, että kaikki on kunnossa rajoittamatta elämäntyyliäsi ja luomalla ympärillesi hoivaverkoston ystävistä, perheenjäsenistä ja henkilöistä, joihin luotat. Doro Connect & Care® ojentaa auttavan kätensä aina, kun tarvitset apua ja huolehtii yhteyksistä läheisiisi.ILMAINEN JA HELPPO OTTAA KÄYTTÖÖN

Doro Connect & Care® -sovellus on esiasennettu useimpiin seniorien Doro-älypuhelimiin. Verkon luonut henkilö voi toimia sen pääkäyttäjänä ja kutsua muita perheenjäseniä ja ystäviä liittymään verkkoon lataamalla ilmaisen sovelluksen omiin älypuhelimiinsa.


Saatavissa Android- ja iOS-järjestelmille

 

Android : Téléchargez My Doro Manager      iOS : Téléchargez My Doro Manager

 

Connect and Care Network of Carers       Assistance button       Connect and Care
HOIVAVERKOSTO
  AVUNPYYNTÖPAINIKE   VIESTINTÄ
Vaikka onkin mukavaa, kun läheisesi tulevat avuksesi aina, kun sitä tarvitset, pitkät välimatkat ja kiireinen aikataulu saattavat joskus olla esteenä. Doro Connect & Care® -sovelluksella voit helposti luoda yhteydet ja ylläpitää niitä perheenjäseniin ja ystäviin, jolloin luotettavasta tukiverkostosta muodostuu entistä laajempi.                                                                                                                                     Doro-älypuhelimen sisäänrakennettu avunpyyntöpainike voidaan asettaa hälyttämään Connect & Care® -verkkosi kiireellisissä tapauksissa. Näin lähellä olevat luotettavat perheenjäsenet ja ystävät voivat vastata, ryhtyä huolehtimaan tilanteesta ja pitää muut verkostoon kuuluvat henkilöt ajan tasalla. Toiminto näyttää myös sinun sijaintisi, sekä hälytykseen vastanneen henkilön sijainnin.                  Välittäminen ei tarkoita pelkästään auttamista. Se tarkoittaa myös yhteyden pitämistä. Doro Connect & Care® tarjoaa helppokäyttöiset viestintä- ja ryhmäkeskustelutoiminnot, joiden avulla voit olla jatkuvasti yhteydessä perheeseen ja ystäviisi, joko yksitellen tai koko verkkoon yhtä aikaa. Se on yksinkertaistettua sosiaalista verkottumista.                                                                                            
 
Connect and Care Shared reminders       To do list       Activity log
JAETUT MUISTUTUKSET
  TEHTÄVÄLISTA   TOIMINTALOKI
Kun asiat alkavat pikku hiljaa unohtua, tuntuu turvalliselta tietää, että Doro Connect & Care® auttaa sinua pysymään kärryillä tärkeistä tapahtumista ja tapaamisista. Kuka tahansa verkkoon kuuluvista henkilöistä voi lisätä muistutuksia puhelimeesi siten, että saat ystävällisen muistutuksen riittävän ajoissa.                                                                                                                         Kaikki avunpyynnöt eivät ole hätätapauksia. Doro Connect & Care® -sovelluksella saat helposti apua ihan tavallisiinkin asioihin, vaikkapa nopeaan kaupassa käyntiin. Jaetuilla tehtävälistoilla on helpompi koordinoida ja tietää, mistä tehtävistä kukin verkon jäsenistä huolehtii, eikä sinun tarvitse tuntea vaativasi keneltäkään liikaa.                                                                                  Toimintaloki pitää kirjaa siitä, milloin viimeksi vastasit puheluun. Näin tukiverkostoosi kuuluvat henkilöt tietävät, onko heillä syytä huolestua. Jos esimerkiksi jätät vastaamatta tiettyyn, ennalta määritettyyn määrään puheluita, Doro Connect & Care® -sovellus lähettää automaattisesti hälytyksen niin, että joku tukihenkilöistäsi voi käydä vilkaisemassa, onko kaikki kunnossa.
 


** Toimii seuraavissa älypuhelimet

Doro Liberto® 820   Doro Liberto® 820 Mini xx   Doro Liberto® 825   Doro 8030