Joskus puhelimen liiankin monilta tuntuvat varusteet hämmentävät käyttäjää, kun tarkoitus olisi soittaa, lähettää tekstiviestejä ja ehkä silloin tällöin ottaa valokuvia. Monimutkaiset puhelimet eivät saa olla esteenä aktiivisen seniorin elämälle. Kestävä ja luotettava puhelin tulee toki tarpeeseen monelle muullekin niin työssä kuin arjessakin. Doro vastaa peruspuhelimien kysyntään julkaisemalla uuden helppokäyttöisen kamerapuhelimen.Monet Doron puhelimista on tuttuja ikäihmisille niiden helppokäyttöisyyden ansiosta. Kestävät ja selkeillä toiminnoilla varustetut puhelimet sopivat kuitenkin myös monen muun aktiivisen ihmisen käyttöön. Vasta julkistettu Doro PhoneEasy® 530X -puhelin kestää pölyä ja roiskeita, joten se sopii hyvin eri ammateissa toimivien tarpeisiin.

“Kestävälle puhelimelle, joka ei pelkää pölyä ja kosteutta on kysyntää esimerkiksi monen ammattiryhmän keskuudessa. Ulkotöissä, hoiva- tai käsityöläisammateissa puhelinta pitää monesti pystyä käyttämään vähän vaativammissa olosuhteissa esimerkiksi hanskat kädessä ja keskellä kovaakin meteliä”, kertoo Doron maajohtaja Kai Seppälä. 

 

Puhelimen suunnittelussa onkin huomioitu eri ammattiryhmät sekä varsinainen ikäihmisten kohderyhmä. Näyttö on saman sarjan muita puhelimia suurempi, ja puhelimen äänentoisto on selkeämpi. Suuret näppäimet helpottavat käyttöä. Hätäpainike on tuttu muista Doron malleista. Sen avulla voi soittaa ennalta valituille läheisille. Sukulaiset tai ystävät voivat myös tarvittaessa auttaa puhelimen asetusten muokkaamisessa etänä My Doro Manager -ohjelmalla.

 

Puhelimen kameralla voi tallentaa arjen ja juhlan parhaimmat hetket. Taskulamppu puolestaan helpottaa pimeässä ja hämärässä liikkumista ja on apuna lisävalaistusta vaativassa työskentelyssä.

“Puhelin on suunnattu aktiivisille ikäihmisille jotka haluavat puhelimen joka ei hajoa helposti, käyttää sitä sitten luonnossa liikkuessa tai kotipiirissä puhteita tehdessä”, Seppälä kuvailee uutta puhelinta.

 

Klikkaa tästä lukeaksesi lisää ja katso, jossa voit ostaa tuotteen.