Red Dot Award 2018

Doro 8040 voitti huhtikuussa arvostetun Red Dot -palkinnon ansiokkaasta tuotesuunnittelustaan. Red Dot Award on kansainvälinen muotoilupalkinto, joka myönnetään vuosittain Saksassa Nordrhein Westfalenissa Design Zentrum -muotoilukeskuksessa. Vuosittain järjestettävään tapahtumaan osallistuu suunnittelijoita ja yrityksiä, joiden töitä arvioi kilpailun asiantuntijatuomaristo. Mukana kilpailussa on alan parhaimmisto. Tänä vuonna kilpailuun haettiin 59 maasta, joten palkinnosta on helppo olla ylpeä.

Lisäksi Doro 8040 on mukana "Design on Stage" -tapahtumassa Red Dot -museossa Essenissä Saksassa palkintojenjakotilaisuuden jälkeen heinäkuussa. Doro 8040 osallistuu myös Red Dot Design Yearbook 2018/2019 -näyttelyyn, jossa esitellään kaikki vuoden palkitut tuotteet.

Jokaiselle räätälöidyt toiminnot – selkeää ja helppoa

Doro 8040 julkaistiin elokuussa 2017. Puhelimessa yhdistyvät helppokäyttöisyys, selkeä aloitusopas ja aisteihin perustuva käyttöliittymä, joka tukee myös älypuhelinta ensimmäistä kertaa käyttäviä. Doron helppokäyttöisen käyttöliittymän lisäksi älypuhelimen käyttäjät voivat vaihtaa tavalliseen Android-käyttöliittymään.

Fyysiset painikkeet ja 5 tuuman näyttö takaavat turvallisen ja varman käytön. Doro 8040:ssa on kuuluva ja selkeä ääni ja se on yhteensopiva kuulolaitteiden kanssa. Taajuuksia voidaan säätää yksilöllisesti ja siten mukauttaa käyttäjälle sopivaksi. Puhelimen takaosassa on turvapainike, jonka avulla voi ottaa yhteyttä läheisiin hätätilanteessa tai muun vahingon sattuessa. Muita ominaisuuksia ovat muun muassa 2 Gt:n RAM-muisti, 16 Gt:n sisäinen muisti, GPS, Bluetooth 4.0, HD-ääni ja 8 megapikselin pääkamera.

"Tuotteiden suunnittelu on monivaiheinen projekti, ja sillä on tärkeä rooli laitteen houkuttelevaksi tekemisessä. Siksi tuotesuunnittelijoiden työhön kuuluvat alusta asti niin tyylikkään ulkoasun, käyttäjäystävällisen käytön kuin pitkäikäisyyden huomioiminen", kertoo DACH-maiden ja Itä-Euroopan General Manager Francois Jacob. "Olemmekin erittäin tyytyväisiä, että Red Dot -tuomaristo on myönsi palkinnon Doro 8040:lle. Palkinnot kannustavat meitä tekemään parhamme asiakkaidemme vuoksi.”

Lue lisää Doro 8040:stä täällä.