Tervetuloa nauttimaan helpommasta elämästä

Doro esitteli ensimmäisen todella helppokäyttöisen matkapuhelimen seniori-ikäisille jo vuonna 2007. Tänä päivänä keskitymme asioiden tekemiseen helpommaksi. Ja vaikka meidät harvoin mainitaan suurten nimien joukossa, käyttäjämme välittävät enemmän yksinkertaisuudesta kuin muotien seuraamisesta.


40 vuotta myöhemmin –
edelleen hieman kapinallinen

On vaikea kuvitella, että tarinamme alkoi faksikoneesta. Tämä tapahtui vuonna 1974. Me olimme niiden maahantuoja Ruotsissa ja autoimme samalla murtamaan televiestintämonopolin. Nyt me autamme muita saavuttamaan omia henkilökohtaisia tavoitteitaan. Miten? Soveltamalla modernia tekniikkaa niin, että sitä on helpompi kuulla, lukea ja käyttää – antamalla ihmisille tilaisuuden pysyä lähemmässä yhteydessä, nauttia enemmän elämästä ja tuntea olonsa turvalliseksi.

Ei ainoastaan senioreja varten –
Ikä on vain numero

On käynyt niin, että meidän tuotteitamme arvostavat myös monet sellaiset ihmiset, jotka eivät pidä itseään senioreina. Keskusteltuamme heidän kanssaan tiedämme, miten paljon he inhoavat luokitelluksi joutumista. Tai kutsutuksi pelkiksi numeroiksi. He ovat kokeneita. He ovat nähneet paljon. Ja nyt he tietävät, mitä haluavat.

Suunnittelijana Doro – Pidetään asiat yksinkertaisina Tehdään siitä poikkeuksellisen hyvä.

On helppo tehdä asioista monimutkaisia ja tylsiä. Haastavaa on tehdä niistä helppokäyttöisiä ja tyylikkäitä. Viimeisimmästä vahvistetusta matka- tai lankapuhelimesta aina seuraavan sukupolven helppokäyttöisiin älypuhelimiin tai sovelluksiin, suunnittelutiimeillämme on yksi päätavoite: tee siitä yksinkertaista tekemättä siitä tylsää. Helppokäyttöisyys yhdessä hyvän muodon, äänen, ergonomian ja visuaalisen kokemuksen kanssa saavat tuotteemme erottumaan joukosta. Ja vaikka olemme ylpeitä voittamistamme monista kansainvälisistä tuotesuunnittelun ja innovaation palkinnoista, jokapäiväisten käyttäjien ylistävät arviot ovat paras suosituksemme.


Etähoivapalvelu – Vapautta ja ihmisarvoa varten

Doro Care on Doron jaos, joka omistautuu kokonaan ajatukselle, jonka mukaan seniorit voivat jatkaa itsenäistä asumista kotonaan, ihmisarvoisella, itsevarmalla ja turvallisella tavalla. Nämä tuotteet on suunniteltu stimuloimaan ja vakuuttamaan, olematta kuitenkaan leimaavia. Ota selvää, miten ”epäkonventionaaliset” modernien etähoivapalvelujen kautta saatavat ratkaisumme sallivat ihmisten pysyä itsenäisempinä ja silti saada apua sitä tarvitessaan. Käy Doro Care -verkkosivustolla